• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

4 Mart 2012

HAPPY WEEKEND

5 yorum:
 

Cumartesi günü Sultanahmet'e gittik, hem üniversitede okuduğum günleri yad etmiş oldum, hem de tarihi Sultanahmet köftecisinde fabrikasyon köfte-piyaz-ayran üçlüsünü mideye indirdik. Ayrıca Edebiyat Kıraathanesi'nde bir dükkan dolusu tatlı yedim :) Edebiyat kıraathanesi Türk Edebiyat Vakfı içerisinde ve köfteciden çıkan herkes çayını kahvesini içmek üzere mutlaka uğruyor, istatistik tuttum :) Kıraathane'de kitap cafesi, Türk motifleriyle süslü duvarları olan otantik geniş bir salon ve diğer tarafta modern bir cafe bulunuyor. Çilekli, kremalı ve çikolatalı bir tatlı ve cevizli ev baklavalarından afiyetle yedim. Bu arada Orhan Kural gibi ünlü yazarların yanına oturmanız da olası :) Kocaman fotoğraf makinasını yanımda taşıyamadığımdan cep telefonu ile birkaç fotoğraf çekebildim sadece, kusuruma bakmayınız ...

We have gone to Sultanahmet on saturday and it reminded my university days also we had triad of meetball-bean salad-ayran at historical Sultanahmet Kofteci. I ate dessert madly at Edebiyat Kıraathanesi. Edebiyat Kıraathanesi is in Edebiyat Vakfi and almost everyone stop at this place to have coffee,tea after meal according to my statictics :) There s a book cafe, a wide authentic salloon embossed Turkish motifs on its walls and a modern cafe in Kıraathane. I had chocalate dessert with crema-strawberry and homemade baklava walnut in it. It s also possibble that you can sit near of many famous writers like Orhan Kural :) Sorry for low resolution and bad quality of mobile photographs, I could not have chance to carry my machine all the time.







 
 Çok kahverengi-bej rengiydim bu cumartesi ve yeşilli kahveli ojelerimi çantama uysun diye sürmeye hiç üşenmedim :)
I was so brown-beige at this saturday and it was pleasure for me to dye my nails with green and brown suitable for my bag.

Çanta - Bag : H&M
Yeşil Oje - Green Nail Polish : Sephora
Kahverengi Oje - Brown Nail Polish : Flor Mar


5 yorum:

  1. Hep imrenerek izliyorum İstanbulluları :)
    Birgün ben de aklıma esince soluğu Sultanahmet'te almak istiyorum:)
    Ojeler ve çantanın uyumuna da ayrıca bayıldım:)
    Nice nice mutlu günlere..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, İstanbul'da bir gün görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  3. Beautiful post!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  4. Ojeler ve canta superr:)
    Ben de blogundayim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. süper olmuşşşş ;)
    hem eylenceli hem şık ;)

    YanıtlaSil

Make comment