• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

9 Ağustos 2012

OZLEM SUER LOVES MAC

3 yorum:
 


Dün Özlem Süer Loves MAC etkinliğinin olduğu Suadiye mağazasındaydım. Özlem Süer hali hazırda bir kıyafetimi diktiği için kendisine ve tasarımlarına hayranlığımı tekrar tekrar dile getiriyorum. Bundan sonra üzerimde sık sık Özlem Süer tasarımlı kıyafet görebileceksiniz. Koleksiyonundaki tüm parçalara her gittiğimde mutlaka tekrar bakıyor ve dokunuyorum çünkü kullandığı renk skalasının dantel ve tüllerle birleşmesine bayılıyorum.

I was at Ozlem Suer Loves MAC event on Suadiye store. I appreaciated to Ozlem Suer and her designs cause she s already making a dress for me nowadays and can not hide my admiration. You ll see more Ozlem Suer designs on me from now on. I check and touch all the collections every time when I visit her, I love colour scale she used combining with lace and tulle.





Ayrıca renklerini galaksinin volkanik ışıltılarından alan MAC'in "Heavenly Creature" isimli yeni koleksiyonu da tanıtıldı. Bu zengin koleksiyonda mineralli farlar, allıklar, cilt bakım ürünleri, birbirinden alımlı rujlar ve False Lash maskara bulunuyor. Özlem Hanım'ın marifetli elleriyle diğer arkadaşlarımıza uyguladığı makyaj çok özeldi aynı zamanda da bazı tüyolar kaptık.

MAC's new collection "Heavenly Creature" is introduced in there its colours inspired from the glitters of galaxy and the rich collection contains mineralized eye shadows, blushers, skin care products, charming rouges and False Lash mascara. It was very special Mrs Ozlem's make up application to other friends and some clues to us.


Bulunduğumuz sürece ikramlarla ağzımızı tatlandıran Pinkberry harikaydı. İlk defa tecrübe ettim ama bundan sonra bana en yakın AVM'de abonesi olacağım kesin.

Pinkberry taste was very delicious and of course their hospitality during the event. First time I tasted it but I ll be one of the biggest subscriber at nearest shopping mall of course.



Ayrılırken aldığımız hediyeler için de Doğadan ve Le Pain Quotidien'e teşekkürler !

Thanks to Dogadan and Le Pain Quotidien for the gifts while leaving !

Peki ben bu güzel organizasyonda ne giydim ? Romantik ve kutsal tasarımların arasına V2K'dan aldığım Zoe marka kırık beyaz dantel elbisemle gittim. Siyah Zara ayakkabılarım ve Alexander Wang çantamla kombinlediğim elbisemi, H&M ve New Forever bileklerimle tamamladım.

And I  wore my off white lace Zoe dress from V2K between the romantic and holy designs. I combined my dress with Zara shoes and Alexander Wang bag and H&M, New Forever accesories.







Elbise - Dress : Zoe from V2K
Ayakkabı - Shoes : Zara
Çanta - Bag : Alexander Wang
Gözlük - Sunnies : Prada
Beyaz Taşlı Bileklik - White stoned bracelet : New Forever
Gümüş renk bileklik - Silver Bileklik : H&M

3 yorum:

  1. Hi! I've been following your website for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to tell you keep up the great job!

    Feel free to surf to my site click through the up coming document

    YanıtlaSil
  2. üsteki neden ingilzce yazmış buraya ne anlıycaz onun ne dediğinden fizik güzel olnuca yakışıyor ben modacı değilim öyle fazlada kombiden anlamam ama güzelsin işte ayaklarını bi yakından çekiver canım lütfen burdaki topuklular bi önceki posta olanlarla aynımı farklımı

    YanıtlaSil
  3. Gгeat pоst.

    my websitе :: Bauchmuskelübungen

    YanıtlaSil

Make comment