• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

16 Mart 2013

MERCEDES BENZ FASHION WEEK ISTANBUL 4. DAY

4 yorum:
 
Mercedes Benz Fashion Week Istanbul dün Özgür Masur'un muhteşem defilesiyle sona erdi, sabah uyanıp son güne ait post yapmak çok keyifli. Havanın bir anda bozması ve hatta bazı bölgelerde kar yağması ise çok tuhaf ve yersiz oldu. 

Dün Hakan Akkaya defilesi ile güne başladım. Koleksiyonda kürk bolca yer alırken, ekose, kazayağı desenleri ile gri, kahverengi renkleri hakimdi. Beyaz yere kadar uzanan kabanlar 2013 sonbahar kışın vazgeçilmezi. ADL Cengiz Abazoğlu dantel, deri, tül ve peplum ile leoparı birarada kullanarak cesur ve vahşi bir koleksiyon hazırlamış. Defilenin sürpriz isimleri Merve Boluğur, Sneijder'in eşi Yolanthe ve Wilma Elles'ti. Özgür Masur moda haftasının son defilesiydi ve "Soul" koleksiyonundaki beyaz ceketlere hayran kaldım diyebilirim. Kalem etekler ile dantel işlemeler ve işçilik mükemmeldi. Uzun zamandır göremediğimiz  Güzide Duran ise defiledeki yıldız  isim oldu.

Hava son gün bozduğu için soğuk ve yağmurlu bir gün geçirdik. Fransa'dan arkadaşımın gönderdiği ekru renk gömleği ve H&M deri pantolonu giydim. Narçiçeği renklerinde olan süet ayakkabılarım, süet eldivenlerim ve rujum ve Maison Martin Margiela kolyem kombini hareketlendirdi.








Trençkot - Trenchcoat : İpekyol
Eldiven -Gloves : H&M
Pantolon - Pants : H&M
Kolye - Necklace : Maison Martin Margiela for H&M
Gömlek - Shirt : Gift from a friend from Paris
Çanta - Bag : Michael Kors


4 yorum:

  1. çok güzel duruyor çok beğendim.. en çokta çantana ve ayakkabına bayıldım :) banada beklerim.. sevgiler gül

    gulunrengii.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ya sen nasıl şıksın =) ayakkabıların harika

    gizemsilah.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. guzeller guzelim, herzaman gibi yakiyorsun :)

    YanıtlaSil
  4. Kırmızı ayakkabıların çok hoşmuş :)

    YanıtlaSil

Make comment