• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

9 Nisan 2013

LAST WEEK ON INSTAGRAM

4 yorum:
 
Geçen hafta Instagram'da ben postlarımı çok seviyorum, herşeyi özetliyor. Güzel ve özenli masalar hazırlamak, arkadaşlarımızı ağırlamak ve bunları paylaşmak çok keyifli. Bu arada evimden hiç eksik olmayacak şeyler ceviz, ananas, çam fıstığı ve kaju söylemeden edemedim, herşeyin içinde varlar.

Nişantaşı'nda Arzu Kaprol'e uğradığımızda bu muhteşem mini elbiseye aşık oldum. Önü ayrı güzel, sırt dekoltesi ayrı güzel. Önümüzdeki hafta kendisini güzel bir gecede giymek üzere alacağım. Haberi olsun !


Pazar sabahı kahvaltısı evimizde gerçekleşirken sevdiğimiz arkadaşlarımız da bizimleydi. Dereotlu ve çekirdekli poğaçayı ilk kez denedim ve gayet başarılıydı. 

 Bu fotoğraf 2 yıl öncesinden kalma. Saçlarımın karamellikten bakıra çaldığı günlerden biri. Ve bugünlerde sarı saçlarımı yine karamele döndürme hevesindeyim. Nasıl olur diye oylama yaptım :)

 Bilindiği üzere butik kurabiye ustası oldum sayılır artık. Konsepte uygun kurabiyeler, cupcake ve pastalar yapabiliyorum kendi çapımda. Bu maviş1 yaş kurabiyeleri kuzenimin minik oğlu Sarp'ın yaşgünü içindi ;)

 Romantik akşam yemeklerinin vazgeçilmezi kırmızı şarap vazgeçilmezim.

Gizia Lansmanı'ndan lezzetli cupcake ve blush 

Gusto markasının Hardal Cafe'de ki yeni sezon lansmanı ve kahvaltısının ardından kıyafetlere bakış

MBFWI'da Uludag soda için çekilmiş bir fotoğraf

4 yorum:

Make comment