• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

27 Mayıs 2013

WHO LOVES ME WILL LEAVE TO NATURE

3 yorum:
 
Amaçsızca hayıflandığım bir haftasonunu daha geride bıraktım. Organizasyon işleri çok sevimli görünürken belli bir noktada kararsızlık, beğenmezlik ve buna bağlı halsizlik baş gösterince ağlamaklı bir yüz ifadesi kaçınılmaz oluyor. Lunapark şenliğinde günler geçirmiyorum kısacası.

Beni en mutlu eden şey doğayla iç içe olmak, çok motive oluyorum, kötü enerjimi atıyorum. "Beni seven doğaya salsın" bu haftanın mottosu olsun ve mesela Salı günü biri beni "Ihlamur Kasrına" götürsün. 

Cumartesi ve Pazar gününü havadar elbiselerle geçirdim zira hava öyle sıcaktı ki !

I put the weekend behind me bewailed without any purpose. It s fatal to have awful expression when the organization things ve got out of my hand. It s clear that I m not having fun like in amusement park nowadays.

The happiest thing for me to be surrounded by the nature, it s so motivated and I take off my bad mood. "Who Loves me will leave to nature" can be the motto of this week and someone take me to "Ihlamur Kasrı"

I had spacious dresses on me at weekend was crazy hot !





Elbise - Dress : İpekyol
Çanta - Bag : Michael Kors
Ayakkabı - Shoes : Beymen
Bileklik - Bracelet : Massimo Dutti
Gözlük - Sunnies : Gucci

3 yorum:

  1. Benim canim!
    cok yakismis bu renk sana baaayilllldimmm :)
    Optum kocaman

    YanıtlaSil
  2. bu renk size çok yakışmış. her gün yeni bişey var mı diye bakıyorum

    YanıtlaSil
  3. yine harikasınız valaha bayıldım fıstık gibi olmuş çok yakışmış resimler ise çok güzel büyük boy ayaklardan saça inceliyorum ne güzel

    YanıtlaSil

Make comment