• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

27 Ekim 2013

ENDLESS ROAD TO RE-DISCOVER

6 yorum:
 
Doğumgünü gecesini Fatih'le en sevdiğimiz yerlerden biri olan Vogue'ta başbaşa yemek yiyerek kutladık ve ünlü barmen Bülent Sefer doğumgünüm şerefine harika bir kokteyl yaptı :) Parti kısmı ise arkadaşlarımla haftaya kutlanacak olan.. Doğumgünü sabahı denen bir şey de var ki hala kaprisin ve isteklerin bitmek bilmediği saatler :) Hava tüm gün boyunca çok güzeldi, Orfeyi de alıp sahilde kahvaltı ettik ve tüm köpeklerle kavga ettik. Bu akşam ise Fatih'in üstün başarıları sebebiyle sinemayı iptal edip gömleklerini ütüleyip kendisine sufle yapmayı tercih ettim. Bazen biraz fedakarlık gerekiyor tabi :))
 
Nerdeyse hafta boyunca giydiğim botlarım bugün de ayağımda, hırkamı 3 yıl önce Zara'dan almıştım, dantel elbiseyi ise her türlü kombin yaparım o kadar seviyorum.
 
We have celebrated my birthday at Vogue having dinner with my husband and famous barmen made  amazing special coctail for me :) Party will be on next week with friends.
 
Today wearing my biker boots which I almost wore during the week, cardigan has been bought 3 years ago from Zara and I can make any kind of outfit with my lace dress, love it so much.
 
Elbise - Dress : Bershka
Hırka - Cardigan : Zara
Bot - Boots : FRYE - Beymen
Gözlük - Shades : Gucci
Kolye - Necklace : Mango
 
 
 
 











 

6 yorum:

  1. biker botlar bu sene ayagımızdan cıkmayacak dimi:) hem trendy hem rahatlar

    YanıtlaSil
  2. yeni yaşın kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  3. hep aynı pozlar
    aynı sıkıcı giysiler
    açık ol şu vücuda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep ayni kotu niyet
      Hep ayni adsiz yorumlar
      Boyle korkakca yaz kac olmaz kimligini de goster cesur ol su bunyeye ;)

      Sil
  4. canımcım bööle insanlar çekemeyenler beğenmiyosa ne diye takip ediyo baksana hep demiş. hem hep takip edip hem beğenmemek nasıl bişey acep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir dilemmaysa bu :D Evet beğenmeyen takip etmeyebilir, hiç ihtiyacım yok yeterince takipçim var already, mersi

      Sil

Make comment