• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

13 Nisan 2015

HAMİLELİĞİMDE 8.AYIM

Hiç yorum yok:
 
Muhteşem yaz yaklaşmışken Ayaz'a kavuşmanın ve yapılan planların gerçekleşecek olması heyecanıyla her sabaha daha mutlu uyanıyorum. Erken kalkmaktan, Pepe'nin sızlanmasından ve Fatih'i daha çok sevmesinden hiç şikayet etmiyorum. Bebek odamız için bir video hazırlıyorum şuan, lambriler takıldı, dolap ve şifonyer hazır sayılır, yarın bitecek. Boya yapıldı, duvar kağıtları da yine yarın bitmiş olacak. Yatağımızı da bu hafta alırız sanırım, istediğimizi henüz bulamadık..

Bana gelince şeker yüklemesinde bir değer yüksek çıktığından bir süre diyet yaptım, şimdi dikkat ediyorum ve bebeğin gelişimi haftasıyla şuan uyumlu. Bir ay önce gelişimi 15 gün ileriydi ve fazla iriydi. Toplamda ise 8 kg aldım :) Haftada iki gün pilatese gidiyorum, Fazlasıyla su ve süt içiyorum. 33. Haftama giriyorum ve her an herşey olabilir :)

Büyüyen göbeğimle bir kombin yaptım, yazın fazlasıyla giyeceğim Beymen kırmızı sandaletlerimi de kullandım, çok rahatlar.

Wearing :

Gömlek - Shirt : Uterque, Pantolon - Pants : Mango, Sandalet - Sandals : Beymen (new season), Çanta - Bag : Alexander Wang, Gözlük - Shades : Prada (new season)











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Make comment