• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

23 Ağustos 2013

ENGAGEMENT

5 yorum:
 
Evlendin ama nişanlanmandın mı diye merak eden, nişan kıyafetimi soran takipçilerim için düğün postlarına ara verip öncesine gitmek istiyorum. Düğün gibi nişan ve evlilik teklifi de süslü ve eğlenceliydi. Adetlerin yerini bulduğu törenler zincirinde sadece kına gecesi yok. Kına da olacaktı ama son derece yorulduğum için bekarlığa veda ile bu işi noktaladım.
 
Elbisem Vakko'dan, ayakkabılarım ise İtalya'dan... Mekan Çınar Hotel,  hikaye fotoğrafçımız Mavist, makyaj Filiz Kayhan, Kuaför Armoda Kuaför.
 
Some of my followers wonder if I had an engagement ceremony or not. I would like to take a break while sharing my wedding story and go back to engagement photos. It was also so smart and fun like proposal of marriage. My dress is from Vakko.
 

 
 










 

5 yorum:

  1. ne tatlisiniz oyle!
    Allahim ozene bozene yaratmis,
    hic ayirmasin sizi insallah :)

    YanıtlaSil
  2. Allah mutluluğunuzu bozmasın canım :)

    YanıtlaSil
  3. oh my gosh honey this is honestly sooo exciting! you looked soo damn stunning with your amazing dress and the make up was lovely too!
    wish you lots of luck honey! you're too cute together:)
    lots and lots of love from switzerland,
    Rachel&Nina from
    http://fromarmanitozurich.blogspot.ch
    xxx

    YanıtlaSil
  4. Işıltın gözümü kamaştırdı gelin hanım. Klasik aptal nişan kıyafetlerinin yerine böyle bir tasarım anca sana yakışırdı tebrikler tebriklerrr hep takibindeyim tatlım

    YanıtlaSil
  5. 8. fotograftakı sac modelı sana cok gıdıo .....

    ayrıca sacların acık ve dalgalı super

    YanıtlaSil

Make comment