• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

7 Temmuz 2014

CITY GIRL

 
Bugünlerde ay sonu belli olacak bir proje için heyecanlar içerisindeyim ve her zamanki gibi araştırıyorum. Haftasonu Yeniköy La Vie En Rose'da  yediğim çok övülen banana puding ve Mua'da ki dondurma beni hayalkırıklığına uğrattı, sosyal medyanın insanları yanlış yönlendirdiği çok açık.  Havalar bu kadar sıcakken şehirde vakit geçirmek çok zor, hiçbir şey beni memnun etmiyor.

Bugün İspanya için vize başvurusunda bulunacağım, program yine her zamanki gibi erkenden hazır. Ayrıca ayın 20'sinde şayet ayarlayabilirsek sevdiğim bloggerlar arkadaşlarımla bir seyahate gidiyor olacağız :) Sürpriz !

Mango indirimden aldığım dekolteli bluz ve ayakkabılar beyaza nasıl bağlandığımın bir göstergesi olsun.

I m so excited for a project nowadays waiting some good news at the end of this month and searching as always. It s dissapointing to be experienced eating banana puding at La Vie en Rose and Mua Ice Cream, do not believe in everything on social media. Being city girl in this weather is very hard and nothing makes me happy :/

I ll be applying for visa to Spain today, the schedule is already done ! Also we are planning to have a journey with bloggers on 20th July.

Üst - Top, Ayakkabı - Flats : Mango, Şort- Shorts : Bershka, Çanta - Bag : Alexander Wang, Bileklik -Bracelet : Tiffany Co., Gözlük- Shades : Prada