• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

7 Aralık 2012

DAMAT TWEEN PRE-CHRISTMAS PARTY

10 yorum:
 
Şehrin yılbaşı partileri henüz başlamışken, geçen akşam Bebek Choice'te Damat Tween'in 2013'ü karşılamak için düzenlediği partiye katıldık. Choice, Bebek'in en yeni ve en gözde mekanlardan biri olmakla birlikte yemekleri ve servisi muhteşem. Özel içkiler ve ikramların olduğu gecede DJ eşliğinde keyifli saatler geçirdik. İş ve moda dünyasından ünlü isimlerle kutlanan partide, firma sahibi Süleyman Orakçıoğlu tüm misafirler ile özel olarak ilgilendi. Nice mutlu seneler Damat Tween!
 
Pre-christmas parties of the city have just started and we attended to Damat Tween christmas party which is organized at Choice in Bebek a couple of days ago. Choice is newest and most popular cafe-restauran-club of Bebek right now also it has very delicious menu and great service. We had cheery hours by DJ performance and special drinks. Thanks to company owner Suleyman Orakcioglu was so hospitality to all the guests. Happy new year Damat Tween !
 


 



 
Elbise - Dress : Bebe
Küpe - Earrings : Anna Dello Russo at H&M
Çanta - Clutch : Twist
Ayakkabı - Heels : Zara
Kürk - Fur : H&M 

10 yorum:

  1. çoook şık olmuşsun =) bayıldım!
    banada bekliyorummm =)

    YanıtlaSil
  2. bu kızda en sinir oldugum bloggerlardan. seksi seksi bakış atmalar bacagı biraz düzgün diye minicik elbiseler falan nereye baksak bu. resim cekilirken makyaj yap biraz bari her resimde cool çıkmak için geberiyosun. ben nerden ne alıyon diye bakıyorum senin tipine bakmıyorum. hiç tatlı deilsin bence sadece seksisin ve kaliteli giyinebiliosun o kadar. otur şimdi aşşa

    YanıtlaSil
  3. Hello my dear friend, and I was reading your website, I just wanna say I really love it! The overall look of your website is fantastic , as well as the content! Congratulations for your amazing work ! I follow your blog (196)... Hope you'll follow me back.... I wish you Happiness and Joy… And Blessings for the New Year. I wish you the best of everything… That you so well deserve.
    Greetings from Rio de Janeiro/ Brasil
    Nelson

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bom dia mia amica, thanks for your visit. I ve already followed you :) nice to meet you. Merry christmas and a happy new year !

      Sil
  4. sen kaliteden anlıyorsun, keep on posting
    anladın sen :))

    YanıtlaSil

Make comment