• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

3 Mayıs 2014

HELLO MAY // NE GIYDIM

4 yorum:
 
Günlerdir süren rahatsızlığımdan sonra bugün Sultanahmet'te vakit geçirmeyi çok istedim. Müze kartımı cebime koyup biraz müze gezmenin hatta aynı müzeyi birkaç kez gezmenin hiçbir sakıncası olamaz. İçindekiler değişmese de bahçesinde oturup çay içmek, baharla birlikte gelen kuşların yuvaları, yeni doğmuş yavru kediler ve değişik ülke insanlarının yüzleri beni hep çeker. Eskilerde yaşayan modern duruşlu bir kızım ben :)

Her Sultanahmet'e gittiğimizde uğramaya çalıştığımız Yeşil Ev'in bahçesinde yine oturup ezan sesini dinledik. Havuzunda yıkanan kuşları izlemek cabası.. Bugün benim için romantik bir gün olduğu için yeni dantel elbisemi giydim ve Yeşil Ev'in bahçesinde fotoğraf çektik. İyi pazarlar !

I was sick for a few days and after feel better today wanted to have time at Sultanahmet. There s no any excuse to check same museum many times with museum card in my pocket. Today is a romantic day for me and wore my new lace dress and the photos are from Yesil Ev where we always try to visit for its perfect garden with pool. 

Elbise - Dress : Mango new season
Çanta - Bag : Hermes
Ayakkabı - Shoes : Zara 







 





4 yorum:

  1. Cok hos mayisa bu kadar romantik giris yapmak ne harika :-) Bu arada gecmis olsun canim :*

    YanıtlaSil
  2. Heyoo, o ayakkabilari istiyorum nereden :D
    Cok yakismis. Beyazin ve mavinin biraraya gelisine bayilirim ama gel gor ki beyaz giyen birri degilim -_-
    optum seni kuzucum

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun tatlım ♡ yine harikasınn
    Öpüyorumm ♡

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım :)
    www.pisimel.com

    YanıtlaSil

Make comment