• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

20 Aralık 2012

CHRISTMAS TREE

5 yorum:
 
2012 yılı neredeyse bitiyor ve ben artık son postlarımı yazıyorum. İstanbul iyiden iyiye kar soğuğuna alışmış ve sokaktaki kestaneciler gelirlerini  artırmışken, şehrin telaşlı ve ışıklı halinden göğsüme yıldırım şiddetinde bir yılbaşı ruhu saplanıyor. Sanırım evlerdeki yılbaşı ağaçları da çoktan süslendi ve pencere önlerinde yanıp sönerken komşuları kıskandırıyor bile. Ben de geçen haftasonu yapay çam ağacımızı süsledim ve üzerine huzur, mutluluk, güzel dilekler astım :)
 
2012 year is almost over and I m writing my last posts. While Istanbul s about to adjust for snow cold and  chestnut salers are increasing their comings, a christmas spirit sticks to my breast from city's hurried and lighted mood. I think christmas trees have been already bedecked and making neighboors jealous flashing in front of your windows. I ve donated our artificial tree on last weekend and hanged some peace, happiness and good wishes on it :)
 
 

 
 

5 yorum:

  1. ne güzel olmuş. birazda kırmızı objeler taksana cnm.

    YanıtlaSil
  2. cute outfit !!!!

    http://rosdays.blogspot.co.il/

    YanıtlaSil
  3. Thank you so much for reaching out to me on my blog! It's definitely nice to hear that fashion in the western cities of Turkey are a lot more modern - I'll have to rethink what clothes I end up bringing! Your blog is so lovely, by the way. I love all of your outfits and your Christmas tree is beautiful. :)

    Happy Holidays!

    YanıtlaSil
  4. Slm ! oncelikle yorumun icin cok tesekkurler.. Sonra da sari saclarin ile yeniyil agacina ne cok yakismissin.. Her astigin guzel susleme icin dilek dile bence.. ;) harika bir yil diliyorum simdiden canim.. ;)

    YanıtlaSil
  5. kujum güzel yorumun için teşekkür ederim.yavrum öpeirmm bu arada sana bir Loubotin mağazasımı açsak=)

    YanıtlaSil

Make comment