• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

4 Eylül 2013

A LITTLE BIT OF DARKER

4 yorum:
 
 
"Bugün her zamankinden daha farklı bir post olacak çünkü şimdiye kadar sadece fotoğraf çektim fakat arada bir ben de yazabilirim diye atıp tutunca, Sibel "hadi yaz" dedi.
 
Sonbahar'a girerken zorla yaza tutunmaya çalışan bir cumartesi günü Yıldız Parkına gitmeye karar verdik, burası yeşille, kuşlar, köpeklerle ve insana dakikalarca kendilerini izlettiren şirin sincaplarla hatta çekim yapmaya gelmiş bir çok gelin damat ile dolu. Bu güzel atmosferde karımın hafif koyulaştırdığı saç rengine iltifatlar edip yürüyorken, önceden cafe olduğunu tahmin ettiğimiz kimsenin ilgisini çekmeyen tamamen demir ve camdan oluşan eski yapıyı görünce orada ne var demeye kalmadan, Sibel topuklu ayakkabılarıyla aşağı indi ve poz vermeye başladı, bana da talimatları doğrultusunda fotoğraf çekmek düştü. Çekim bittikten sonra ise atılmış olan eski demir sandalyeyi Sibel evimize getirmeye niyetlendiyse de ben vazgeçirdim :) Fatih"
 
Sevgili Fatih'e tatlı yazısı için teşekkür ediyorum. Her ne kadar bu postun altına firmasının reklamını koymamı teklif etse de siteme reklam almadığımı söyledim ve onu vazgeçirdim haha :) 
 
Elbise - Dress : H&M
Çanta - Bag : Alexander Wang
Ayakkabı - Heels : Zara
Kolye - Necklace : Swarovski
Gözlük - Shades : Tom Ford








4 yorum:

  1. Eniste bey cok yetenekli.
    Tebrik ederim :D
    Arada ki farki acikliyorum dikkat

    Sibel: 'Siyah etegimin ve bluzumun uyumu'
    Fatih: burası yeşille, kuşlar, köpeklerle ve sincaplarla dolu

    hahahah cok guldum :D
    Allah ayirmasin sizi <3

    YanıtlaSil
  2. Fatih bu yaziyi verdigim 5 kelime ile yazdi :)) sincap, yesil, sac, yol, topuklu ayakkabi :p kocama cok asigim ahha

    YanıtlaSil
  3. Sibelcim maşallah sana yaaa, parka bile bu kadar şık gidiyosun ya pesss :) Bu arada sandalyeler gerçekten çok hoşmuş, evinin dekoruna da uyarmış :) Allah ağzınızın tadını bozmasın, bol gezmeli günler sevgiler size :)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkurlerrr tatli yorumun icin sevgilerr

    YanıtlaSil

Make comment