• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

20 Nisan 2014

INSOMNIA

2 yorum:
 
Uyku problemi yaşadığım son günlerde haftasonunu da pek dinlenerek geçirmediğim doğrudur, zaten haftasonları evde olmayı ve şehirdeki hayatını kaçırmayı pek sevmem. Cumartesi akşamı Beyoğlu'nda keşmekeşten uzak bir mekan olan Curcuna'nın açılışına katıldık. Yaramaz bir çocuğun hayal dünyasını yansıtan tasarımıyla çılgın bir konsepte sahip. Görmek gerek ! Tüm gün Fatih'le takıldığımız cumartesi romantik balık ve şarap ikilisiyle sona erdi.

İpekyol yeni sezon elbisem farklı kumaşı ve modeliyle beni çoktan cezbetmişti, mağazalara gelir gelmez aldım. Fatih'in balayı hediyesi Stella Mccartney ayakkabılarım ve yeni sezon H&M gözlüklerle görünümüm cumartesi günü için idealdi. Haftaya başlarken Yalın'ın  "yeniden" şarkısı yüksek sesle dinlenmeli !

I can t sleep nowadays because of stres, I guess and had no chance to rest at weekend. Actually I don t like to be at home on saturday to not miss the city life. I attended to opening of Curcuna at Beyoglu. The concept is belong to a naughty child's dreams. You should see ! The day has ended with wine and fish.


Elbise - Dress : Ipekyol (burada)
Ayakkabı - Heels : Stella Mccartney 
Gözlük - Shades : H&M
Çanta - Bag : Begart














2 yorum:

  1. Bu elbiseyi bende çok begeniyorum canım♡ Herkes kolay kolay taşıyamaz bu elbiseyi,sana çok çok yakışmış,fazlasıyla senin tarzın♡
    Öpüyorumm

    YanıtlaSil
  2. insan sana bakmaya doyamıyor hayatım süpersin her zamanki gibi yine

    YanıtlaSil

Make comment